De beste e-steps

beste e-step

Een studie concludeerde dat e-scooters populairder zijn in landen met hoge inkomens dan in landen met lage inkomens, deels vanwege de groeiende welvaart in de wereld. Maar de studie concludeerde ook dat e-scooters een goedkope, duurzame en milieuvriendelijke manier zijn om je te verplaatsen. De studie concludeert zelfs dat de markt voor e-scooters wereldwijd nog steeds snel groeit, met meer dan 4 miljoen e-scooters in gebruik in de VS en meer dan 16 miljoen e-scooters in gebruik in China.Maar welke is nu de beste e-step

Bestaat er een beste e-scooter?

Dat is het mooie van alles. Uit een recente studie is gebleken dat e-scooters binnenkort niet alleen populair zullen worden in landen met hoge inkomens, maar ook in landen met lage inkomens. Deze studie schatte dat de e-scootermarkt in 2016 ongeveer $ 1,3 miljard bedroeg en binnenkort zal groeien tot $ 5,6 miljard in 2021.

Veel opties

Maar dit rapport schatte ook dat de beste e-scooter niet de e-scooters van de grote spelers waren. In plaats daarvan was het een Chinees e-scooter merk genaamd Ofo die beweerde de ‘Best Value Electric Scooter in the World’ te zijn. In deze studie werd de markt voor e-scooters vanuit twee aspecten bekeken: waarde en duurzaamheid. De studie concentreerde zich dus op de waarde en de duurzaamheid van e-scooters. De studie nam vijf variabelen in overweging om e-scootermerken te rangschikken: kosten, bereik, snelheid, beschikbaarheid, ontwerp en prestaties. Volgens dit rapport zijn de e-scooters met de beste waarde, duurzaamheid en prestaties dus van Chinese merken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *