De nieuwe Raptor

ford f 150 raptor

Kijkend naar de verbeteringen van de Ford f 150 Raptor zien we vele verbeteringen waarvan enkele die Ford aan de truck heeft aangebracht, te beginnen met het naamplaatje zelf. Nee, de Raptor is niet de grotere, slechtere Ford F-150 Raptor geworden, maar hij heeft wel veel overgenomen van de F-150 Raptor. Deze big-boy truck maakt deel uit van Fords nieuwe, lichtgewicht body-on-frame architectuur. 

Heel veel features

Hij is voorzien van alle goodies die je zou verwachten, waaronder, zoals de officiële naam al aangeeft, een belachelijk krachtige versie van de 3,5-liter V6-motor met dubbele turbo en vierwielaandrijving van Ford. Net als de F-150 Raptor wordt verwacht dat deze F-150 kopers voor zich zal weten te winnen dankzij zijn serieuze robuustheid. De pick-up truck is door de IIHS beoordeeld met een totaalscore van vijf sterren, vier van zijn belangrijkste concurrenten kregen slechts drie sterren. Terwijl velen de voorkeur geven aan kleinere crossovers, kunnen grote pick-ups zoals deze stoer en slim zijn op de weg en goed overweg kunnen in het terrein.

Ook hybride tegenwoordig

Ford heeft zijn gloednieuwe hybride pick-up dit jaar van de New York Auto Show gehaald. Hoewel de hybride Raptor er cool uitziet, gaat het hier minder om het redden van het milieu dan om het tonen van de capaciteiten van de nieuwste en beste motor van de F-150. De hybride pick-up is gebaseerd op de opnieuw ontworpen 2018 F-150 SuperCrew cabine en chassis. Het krijgt een upgrade met een nieuwe twin-turbocharged V6-motor met een hybride systeem. Ford beweert dat deze grote rig 5.600 pond kan trekken en tot 15 mijl kan rijden op volledig elektrische kracht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.