De perfecte motorkleding

dainese motorkleding

Kleding voor op de motor moet natuurlijk niet alleen comfortabel zitten, het moet je ook beschermen wanneer er onverhoopt een ongeval gebeurd. Of we het nu hebben over laarzen of schoenen, een jas of een compleet pak, met Dainese motorkleding heb je altijd de bescherming die je nodig hebt op de motor. Bij de verschillende onderdelen van de kleding, is gebruik gemaakt van de nieuwste technieken voor een optimaal gebruiksgemak tijdens het rijden. 

Optimale jassen voor op de motor

Dainese motorkleding is afkomstig uit Italië, en is een bekend merk onder de motorrijders. In de afgelopen 50 jaar heeft het merk een compleet assortiment motorkleding op de markt gebracht, waaronder de bekende motorjassen. Maar ook voor broeken, handschoenen, laarzen of onderkleding kun je bij het merk terecht. Tegenwoordig is het dragen van casual motorkleding helemaal in, bij Dainese zijn ze steeds druk in de weer om nieuwe moderne kleding voor op de motor te ontwerpen. in de webshop van voordeelhelmen.nl vind je het assortiment van de motorkleding.

dainese motorkleding

Laars voor de motor

Op de motor vang je veel wind, het is daarom niet gek dat je goede laarzen aan moet doen. In het assortiment van Dainese motorkleding zijn de laarzen die worden aangeboden van uitstekende kwaliteit, de laarzen zijn niet alleen waterdicht en beschermend maar zitten ook nog eens erg comfortabel tijdens het rijden op de motor. Met de speciale pad op het schoeisel, ben je er zeker van dat je laarzen of schoenen niet beschadigen tijdens het rijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.