Fietsen is gezond!

Ik woon nu in Rotterdam. Eindelijk op mezelf! Ik woon samen met een super leuke huisgenoot. Zij en ik kunnen bijna niet zonder elkaar. Alles wat we uitvoeren doen we eigenlijk samen. Alleen werk en school is gescheiden. Voor de rest is alles op elkaar afgestemd. Sinds kort heeft ze ook een vriend dus lijkt het net of ik een derde huisgenoot heb. Gelukkig is hij heel aardig en gezellig.

Een probleem

Maar ik zit dus met een probleem. Ik woon niet zo ver weg van mijn werk en school. Normaal gesproken ga ik altijd met het openbaarvervoer. Maar daar zijn vaak problemen dus dan kom ik vaak te laat. Terwijl ik wel op tijd weg ga van huis. Hier had ik dus een oplossing voor nodig. Mijn huisgenoot heeft wel een scooter alleen om telkens met de scooter te gaan is natuurlijk ook niet goed en daarnaast ook erg duur. Dus toen kwam ik bij de volgende optie. Dat was fietsen.

Gezond en goedkoop

Fietsen is gezond en het kost ook nog is niks. Ja het kost wat wanneer die wordt gestolen of wanneer je je fiets tegen een boom aan fietst. Het enige nare is wanneer het super slecht weer is. In de hozende regen is ook niet fijn. En dan super nat op werk of school aankomen is geen pretje. Maar dan zou ik nog het ov kunnen pakken. Dus ik moest een schoolfiets kopen. En kwam als snel bij super fietsen. Daar zag ik al snel een schoolfiets.

Fiets jij ook tegen bomen aan?

Op de site zag ik dat deze fietsen een hoge kwaliteit heeft. Omdat wij studenten over het algemeen veel fietsen moet de fiets wel tegen een stootje kunnen. Ook moet het tegen de invloeden van het weer kunnen. In Nederland verschilt het weer nogal vaak dus tegen vaak en harde regen moet de fiets wel kunnen. En natuurlijk het naarste wat kan gebeuren is dat je fiets wordt gestolen. Daarom moet de fiets ook een goed slot hebben om dit te voorkomen! Het handige van deze fietsen is dat deze fietsen een drager voorop hebben. Hier kan je dan je veel te zware tas kwijt. Op deze manier hoeft die niet de hele tijd op je rug of heel ongemakkelijk langs je arm.

Lekker snel en scherp geprijsd

Wanneer je door de bomen het bos niet meer kan zien kan je ook makkelijk filteren op de site. Zo kan je filteren op versnellingen, remmen, voordrager, kinderzitje en ga zo maar door. Je hebt genoeg keuze voor specificaties. Ook zijn de fietsen nog is scherp geprijsd. Als ze duur waren had ik geen fiets kunnen kopen, maar gelukkig was dit niet het geval!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *