Je auto particulier verkopen?

Wanneer je geen zin hebt in agressieve handelaren of mensen aan je deur dan bestaat de mogelijkheid om je Auto verkopen particulier via Bynco. Samen wordt er een gezamenlijke prijs bepaald onder voorbehoud van de staat van de auto en de marktkennis van Bynco. Er wordt een vaste prijs afgesproken. Geen onderhandelingen en geen korting. Om de prijs te kunnen bepalen komt er een onafhankelijke inspecteur bij je thuis langs om je auto te inspecteren en stelt een gelijk een keuringsrapport op. Na aanleiding van dat rapport en de kennis van Bynco wordt er samen met jou een vaste verkoopprijs van je auto bepaald. Op byco.com komt het keuringsrapport te staan en is inzichtelijk voor potentiële kopers. Wanneer je Bynco vraagt om je auto te verkopen dan wordt er een vergoeding van €250,00 gevraagd  als deze wordt verkocht. 

De voordelen van zelf je auto verkopen

Een Auto verkopen particulier heeft natuurlijk zo zijn voordelen. Een ervan is dat je bij Bynco  een hogere prijs voor je auto krijgt. Je hoeft zelf geen advertentie te plaatsen. Dit wordt voor je gedaan inclusief goede foto’s van jouw auto. Je krijgt geen onzin biedingen te zien. Daar beschermen ze je voor. Er wordt een vaste prijs afgesproken en er zijn geen vervelende onderhandelingen. Je hebt alleen verkoopkosten als je je auto via Bynco hebt verkocht. En je wordt persoonlijk begeleid in iedere stap van het verkoopproces. 

Een auto kopen

Wil je een auto kopen dan kan dat ook bij Bynco. Ook dit kan online. Met de beloften die worden gemaakt kom je nooit voor verrassingen te staan. Je kan zonder zorgen en eenvoudig een tweedehands auto kopen. Je hebt de keuze uit enkele duizenden occasions merken en modellen. Ze werken samen met zorgvuldig geselecteerde partners die ze de mogelijkheid bieden om hun aanbod te adverteren. Er is een voorwaarde en dat is dat ze aan hun voorwaarde moeten voldoen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.