Je snel vervoeren van a naar b (zonder de auto te pakken!)

fiets

We reizen heel wat af met elkaar. Naar het werk, naar school, naar vrienden, naar de stad of naar een nabijgelegen stad of dorp. Hoewel wandelen goed is voor de gezondheid, neemt het heel wat tijd in beslag. Ben je op zoek naar een vervoermiddel waarop je je snel kunt vervoeren? Neem onze blog door! In deze blog delen we (ter inspiratie) een aantal vervoersmiddelen met je. 

De fiets

Nederland = fietsland. Nergens ter wereld fietsen ze zoveel als in Nederland. De fiets is en blijft een prima (en goedkoop) vervoermiddel om van a naar b te komen. Het is ook nog eens gezond ook! Wil je wat sneller? Dan is een elektrische fiets een goede oplossing. Geen zin om veel geld uit te geven aan een nieuwe elektrische fiets? Kies er dan voor om je gewone fiets om te bouwen naar een elektrische fiets. Voor meer info, bekijk gewone fiets elektrisch maken. Ben je al in het bezit van een elektrische fiets en gaat het je niet hard genoeg? Het is ook mogelijk om je elektrische fiets op te voeren. Voor meer informatie omtrent het opvoeren van je elektrische fiets, bekijk je de pagina ‘elektrische fiets opvoeren

De (elektrische) scooter

Met een scooter vervoer je je ook snel van a naar b. Geen zin in herrie? Kies dan voor een milieuvriendelijke elektrische scooter. Stil in gebruik en goed voor het milieu! Zoef over de wegen en geniet van de rit! 

Heb je zelf nog goede suggesties of tips? Deel deze gerust. Wellicht zie je jouw tip of suggestie binnenkort terug in onze blog! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.