Wat als je letselschade hebt opgelopen door een bedrijfsongeval?

Er gebeuren heel wat ongelukken op de werkvloer. In alle sectoren komt dit voor en één op de vijftien werknemers heeft vorig jaar een ongeval op de werkvloer gehad, waarbij letselschade werd opgelopen. Het is wel zo dat het risico in de ene sector groter is dan in de ander, maar toch kun je dit risico nooit uitsluiten. De meeste ongelukken komen voor in de agrarische sector, de bouw en in de horeca. Het is natuurlijk super vervelend als je tijdens het werken letselschade oploopt en het kan best zijn dat je in een situatie als deze niet weet wat je moet doen of waar je terecht kan. Als je dus tijdens het werken op de werkvloer iets meemaakt waardoor je letselschade oploopt dan kun jij je werkgever aansprakelijk stellen. Hierdoor kun jij geld krijgen van de werkgever die jij nodig hebt in verband met de letselschade. Door werkgeversaansprakelijkheid kun je dus zonder extra kosten uit deze vervelende situatie komen. Als zoiets is gebeurd dan moet je een plek hebben om naar toe te kunnen. 

Bij wie kun je terecht?

Als je slachtoffer wordt van een ongeval op de werkvloer waarbij jij letselschade oploopt dan kun je gebruikmaken van werkgeversaansprakelijkheid. Om dit te doen kun je naar letselschade advocaat Utrecht. Hier gaan mensen jou helpen om via werkgeversaansprakelijkheid geld te krijgen om te krijgen voor jouw letselschade. Bij letselschade advocaat Utrecht krijg je goede hulp en ga jij samen met iemand kijken naar alle mogelijkheden en waar je allemaal recht op hebt. Het ongeval moet wel tijdens werktijd zijn gebeurd en de werkgever moet hierbij zijn zorgplicht hebben geschonden. Bij letselschade advocaat Utrecht wordt dit allemaal nog duidelijker en wordt u geholpen waar mogelijk.

Weet waar je recht op hebt

Een werkgever is verplicht om de meest ideale werkomgeving te creëren voor haar werknemers. Als dit niet zo is dan kan het dus zijn dat je een ongeval hebt op de werkvloer. Dit had mogelijk voorkomen kunnen worden en werkgeversaansprakelijkheid zorgt ervoor dat jij geld krijgt om jouw letsel mee te vergoeden. Waar jij recht op hebt verschilt per omstandigheid. Om deze reden is het aan te raden om contact op te nemen met letselschade advocaat Utrecht als jij een ongeval meemaakt op de werkvloer. Samen met een advocaat kun je dan gaan kijken hoe jouw ongeval in elkaar zit, hoe het heeft kunnen gebeuren en waar jij recht op hebt. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.