Zakelijke Skoda Enyaq lease

auto

De Skoda Enyaq iV is vergelijkbaar met de Volkswagen ID4. Zowel techniek als ontwerp zijn bijna hetzelfde. De Enyaq iV is groter dan de Volkswagen ID4 al oogt hij op foto’s kleiner. Dat komt door het prettige design. Skoda heeft hiervoor de prestigieuze designprijs, de Red Dot Award ontvangen. De Skoda Enyaq iV met de accu van 62 kWh heeft een 180 pk motor en 310 Nm (Newtonmeter) en kan 400 kilometer afleggen. De Skoda Enyaq iV met de accu van 82 kWh heeft een 204 pk motor en ook 310 Nm en kan 520 kilometer afleggen. Het is de bedoeling dat er nog twee types van de Skoda Enyaq iV op de markt komen; één met een 50 kWh accu, 149 pk en een actieradius van 310 kilometer en een RS-versie met 300 pk voorzien van voorwielaandrijving.

Rijeigenschappen

De Skoda Enyaq iV is stil en dat komt niet alleen omdat het een elektrische auto is maar er is ook voor gezorgd dat buiten geluiden niet binnen dringen. De stoelen hebben een goede zit en de beenruimte, eigenlijk de ruimte overal, is overweldigend. De Skoda Enyaq iV heeft overal slimme opbergruimtes en handigheidjes zoals de ingebouwde paraplu’s. De Skoda Enyaq iV weegt 2100 kilo en heeft een kleine 200 pk waardoor hij niet echt snel gaat. Overigens rijdt hij wel soepel, stuurt goed en helt niet te veel over in de bochten. Het grote touchscreen is mooi en is voorzien van een slim head-updisplay dat precies laat zien wat gezien moet worden. Zo worden de pijlen steeds groter wanneer je dichter bij de afslag komt. Deze optie is er één die je altijd zou moeten nemen.

Skoda Enyaq zakelijke lease

Als u zakelijke een auto gaat leasen kijk dan eens naar de Skoda Enyaq lease op de website van Elektrische Autolease. Naast de mogelijkheid om alle elektrische auto’s met elkaar te vergelijken wordt er ook veel informatie gegeven op die website. Met name over bijtelling, de meest populaire elektrische auto’s of de goedkoopste elektrische auto van dit moment. Vooral voor zakelijk leasen van een auto is de elektrische Skoda Enyaq op dit moment een van de meest gevraagde auto’s. Wanneer u kiest voor een auto van Elektrische Autolease kiest u ook voor LeaseCompany. Samen hebben ze inmiddels al meer dan 10 jaar lease ervaring en weten alles van elektrische auto’s en leasen. U kunt bij hen onafhankelijk lease-advies en hulp bij de ‘kleine lettertjes’ krijgen.

De voordelen van het zakelijk leasen van een elektrische auto

Een elektrische auto is zuiniger dan een benzine- of dieselauto, zelfs wanneer u de hoeveelheid gebruikte stroom omrekent naar brandstof. U hoeft onderweg niet te stoppen om te tanken en zelfs niet meer om op te laden. U stoot met een elektrische auto geen CO2 meer uit. U profiteert van een lagere bijtelling en de rente is, in de meeste gevallen, fiscaal aftrekbaar. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.